Over Ons

Ons Team
Team Dynarthrol bestaande uit een aantal goede vrienden met ieder hun sportervaring, enthousiasme, achtergrond en bijdrage voor Dynarthrol. Wij hebben Dynarthrol in het leven geroepen vanwege het feit dat er in deze groeiende en concurrerende markt, te weinig aanbod is van pure en kwalitatief hoogwaardige supplementen die snel effect hebben op het lichaam. Wij hebben mogen ervaren wat de sporters fysiek nodig hebben, waar de sporters vaak last van hebben tijdens een blessure en wat zorgt voor een snel herstel (eventueel na een operatie). Hieruit is Dynarthrol gemixt met de basis ingrediënten van alle losse vitamines en mineralen in vloeibaar vorm, voor optimaal effect.  

De afgelopen jaren vindt er steeds meer een bewustwording plaats binnen de fitsociety. Men beseft steeds meer dat bewegen een essentieel onderdeel, misschien wel het belangrijkste is, van een gezonde levensstijl. Dynarthrol is ontwikkeld om zonder doktersrecept aan een supplement te komen, om te kunnen bewegen zonder pijn. Dynarthrol zorgt ervoor dat het gewrichtskraakbeen en de dunne kraakbeen-laag intact blijft zodat het lichaam moeiteloos, pijnloze bewegingen kan maken.

Ons Doel
Bij dragen aan een fittere wereld! Wij willen dat www.dynarthrol.nl de plek wordt waar men niet hoeft te twijfelen aan het effect. Dagelijks willen wij mensen helpen om succesvol meer uit hun leven te halen.