Veelgestelde Vragen

Waar kan ik Dynarthrol voor gebruiken?
Dynarthrol wordt gebruikt voor behoudt van soepele gewrichten, voor versneld herstel na een blessure, voor herstelperiode na een operatie en voor vitaliteit voor het bewegen en sporten. Dynarthrol ondersteund het lichaam met de benodigde bouwstoffen en voorkomt slijtage van gewrichten. Hierdoor kan het lichaam optimaal functioneren en herstellen. Dynarthrol wordt aangeboden door sportartsen. 

Hoe vaak en in welke dosering gebruik ik Dynarthrol?
De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 flacon, in te nemen voor een maaltijd. De dagelijkse dosis wordt bepaald door een gemiddelde persoon, die aan een gemiddelde hoeveelheid pijn wordt blootgesteld. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon en kunnen nooit geneesmiddelen die door artsen worden voorgeschreven vervangen. Dynarthrol is het meest effectief bij een langdurige, frequente inname. 

Hoelang duurt het voordat ik effect merk?
Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van Dynarthrol na 2 á 3 maanden eenmaal daags een flacon te hebben ingenomen. Het is daarbij belangrijk dat u de flacons consequent, elke dag inneemt.

Wat is het beste moment om Dynarthrol  in te nemen?
De beste ervaringen zijn er met inname voor ontbijt en voor het sporten, meng een flacon met een glas water. Omdat een frequente inname belangrijk is, is het belangrijkste dat het moment vooral goed past bij uw dagelijkse ritme en routines. 

Heb ik een doktersrecept nodig voor Dynarthrol?
Nee u heeft geen recept nodig. Dynarthrol is exclusief te verkrijgen via onze website.  

Wat moet ik doen als ik vergeet Dynarthrol in te nemen?
Als u een flacon op een dag hebt gemist, kunt u op het moment dat u eraan denk een flacon weer innemen. 

Vanaf welke leeftijd mag ik Dynarthrol gebruiken?
Dynarthrol is niet geschikt voor kinderen. Boven de 18 jaar worden er 3 flacons per week aanbevolen. 

Kan ik Dynarthrol met andere voedingssupplementen gebruiken?
Dynarthrol is een veilig voedingssupplement, wanneer u zicht houdt aan de gebruiksaanwijzing. Ons advies is de referentie-inname niet te overschrijden zonder een arts te hebben geraadpleegd. Het combineren van Dynarthrol met andere voedingssupplementen is daarom ook veilig, met inachtneming van de bovenstaande. Dynarthrol kan daarom veilig worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld magnesium, hyaluronzuur en vitamine E. Twijfelt u? Neem dan contact op met uw arts. 

Kan ik Dynarthrol gebruiken met andere medicijnen/antibiotica?
Raadpleeg uw arts. 

Kan ik stoppen met het gebruik van andere supplementen wanneer ik start met Dynarthrol?
Dynarthrol is een supplement met een scala aan ingrediënten met gedocumenteerd effect. Het hangt van uw huidige inname van supplementen af of Dynarthrol andere supplementen overbodig maakt. Bekijk daarom zelf goed de lijst met ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts. 

Hoe bewaar ik Dynarthrol?
Dynarthrol zit in een speciale, luchtdichte flacon. Bewaar het product altijd in de originele verpakking, beneden de 25 graden, uit de zon en buiten bereik van kinderen. Op het dopje staat de houdbaarheidsdatum.

Wat zijn aminozuren?
Eiwitten bestaan uit aminozuren. Deze aminozuren leveren de bouwstenen voor elke levende cel in ons lichaam. Sommige aminozuren worden gemaakt in het lichaam en worden de niet-essentiële aminozuren genoemd. Andere aminozuren kan ons lichaam niet zelf aanmaken en noemen we essentiële aminozuren. Deze essentiële aminozuren moeten we via onze voeding binnen krijgen. Dynarthrol zorgt voor de juiste hoeveelheid aminozuren in een klein vloeibaar flesje. 

Hoe lang duurt de verzending?
Verwacht een levertijd van 3 tot 5 dagen.